Onze aanpak

Van nature anders


°Climatedeal is een ecologisch isolatiebedrijf uit Rotterdam die uw woning ecologisch en gezond isoleert met ecologische isolatiematerialen. Daarbij is het onze missie om u en de planeet te laten profiteren. Zo krijgt u een gezond en energiezuinig binnenklimaat door te profiteren van de positieve eigenschappen van de ecologische isolatiematerialen. Het buitenklimaat profiteert mee door de CO2 opname van deze ecologische isolatiematerialen tijdens het 'groeien'. Vandaar de 'climatedeal'. Wij helpen u in het hele proces van het maken en plaatsen van de 'bewuste' keuze van woningisolatie inclusief afwerking. Ook faciliteren wij u bij de aanvraag van subsidies voor de door ons geplaatste isolatiemaatregelen.

Collega call center

Stap 1: Plan snel een afspraak in

Plan binnen enkele klikken een afspraak met ons in om eerst even kort telefonisch kennis te maken en samen naar je project te kijken. Vervolgens plannen we tijdens het gesprek graag een bezoek bij u thuis in.
Gratis E-book Klimaatbewust isoleren Checklist

Stap 2: Maak de juiste aankoopbeslissing

Omdat het isoleren van uw huis een flinke investering is, wilt u er zoveel mogelijk van profiteren. Daarom moedigen wij aan om een goed geïnformeerde consument te worden bij het kopen van isolatie. Wij zullen u daarom, na ons telefonisch kennismakingsgesprek, ook wat e-books en blogs doorsturen waarvan wij geloven dat het je nieuwe informatie en inzichten zal geven, je best practices en processen zult ontdekken en vertrouwen zal geven in je uiteindelijke aankoopbeslissing.
Isolatie inspectie

Stap 3: Ontzorgen

Wij komen bij u thuis langs om uw woning te inspecteren en uw wensen te bespreken. Wij doen onder andere vochtmetingen en bekijken of er al deels is geïsoleerd. Wij nemen alle isolatieopties en energiebesparende maatregelen met u door en nemen het ecologische isolatiemateriaal mee zodat u er ook aan kunt voelen en ruiken. Zo weet u waar u aan toe bent en welke energiebesparende maatregelen het beste bij u en uw huis passen. Wij adviseren eventueel ook om eerst nog andere energiebesparende maatregelen te treffen nog voor dat u overgaat tot isoleren. Wij helpen eventueel ook bij uw subsidieaanvraag.


Ecologische muurisolatie

Stap 4: Ecologisch isoleren

Zodra u akkoord bent met de offerte, plannen we samen met u in wanneer wij uw huis komen isoleren. 

Ecologische isolatie

Stap 5: Direct meer comfort en energie besparen

Zodra wij klaar zijn met de isolatiewerkzaamheden zal u meteen een stabieler en aangenaam binnenklimaat ervaren en ook nog eens flink besparen op uw energierekening. Met de ecologische isolatiematerialen die wij toepassen krijgt u 10 jaar garantie op de producteigenschappen. Wij monitoren na afloop graag langdurig uw binnenklimaat op temperatuur, luchtvochtigheid en de concentratie CO2. Zo profiteert u nog jarenlang van een gezond en energiezuinig binnenklimaat.

Waarom kiezen voor ecologische isolatie?

Lagere energierekening

Lagere energierekening

Ecologische isolatiematerialen beschermen je huis tegen winterse koude en tegen zomerse hitte. Zo bespaar je op stookkosten en op energie voor je ventilator of airco.

CO2 positief

Ecologische isolatiematerialen nemen CO2 op tijdens de teelt. De grondstoffen komen o.a. uit reststromen van duurzaam beheerde bossen en de linnenindustrie.

Gezond binnenklimaat

Ecologische isolatiematerialen en afwerking zijn warmte- en vochtregulerend en bevatten geen schadelijke stoffen. Dit zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.