°𝗖𝗹𝗶𝗺𝗮𝘁𝗲𝗱𝗲𝗮𝗹 𝘇𝗶𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟱 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗶𝗻𝗶𝘁𝗶𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗻 van de ASN Bank Wereldprijs 2020
20 oktober 2020 
1 min. leestijd

°𝗖𝗹𝗶𝗺𝗮𝘁𝗲𝗱𝗲𝗮𝗹 𝘇𝗶𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟱 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗶𝗻𝗶𝘁𝗶𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗻 van de ASN Bank Wereldprijs 2020

In 2020 heeft °Climatedeal meegedaan aan de ASN Bank Wereldprijs. Een competitie voor startende duurzame ondernemingen. Waarbij deelnemers coaching, training en publiciteit krijgen.

Zo hebben we onder andere een geslaagde coachingsdag gehad over duurzame business modellen en PR. Met support van de ASN Bank is het business plan aangescherpt. °Climatedeal is tot de top 15 gekomen. Super trots op.  

Klik hier voor de website van de wereldprijs.

Over de schrijver
Ik ben in 2020 mijn eigen ecologische isolatiebedrijf °Climatedeal gestart om de voordelen van het ecologisch en gezond isoleren van woningen op de kaart zetten. Mijn missie daarbij is het 'gezonde alternatief' van isoleren tussen de oren en in de huizen van zoveel mogelijk mensen te krijgen. Ik ben opgeleid als architect in Delft. Met dit blog wil ik mijn kennis delen met jou.
Reactie plaatsen