Klimaatbewust isoleren en veel meer energie besparen?

  • Een complete checklist voor als jij je huis gaat isoleren
  • Beslagen ten ijs komen in gesprek met potentiële aannemers en bouwers
  • Nog meer energie besparen
  • Aangenaam warm in de winter en aangenaam koel in de zomer
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download
Gratis e-book Klimaatbewust isoleren
Juan Serrano

Juan Serrano

Erg handig boek

Ik heb veel aan de tips in dit boek. Als ik straks een aannemer over de vloer krijg kan ik beter uitleggen wat ik wil bereiken met het isoleren van mijn huis. Ik ga voor houtwol isolatie.

Als jij je huis wilt verduurzamen, bijvoorbeeld door te isoleren, dan heb je daar waarschijnlijk een doel mee. Dat kan zijn om je milieu-impact te verlagen, om een comfortabeler binnenklimaat te krijgen of gewoon voor een lagere energierekening. 

Een goede aanpak is cruciaal om een energiezuinig huis te krijgen en de juiste isolatiematerialen te kiezen zodat je ook een gezond binnenklimaat krijgt.

Ik startte in 2020 °Climatedeal om de voordelen van het ecologisch en gezond isoleren van woningen op de kaart zetten. Mijn missie daarbij is het 'gezonde alternatief' van isoleren tussen de oren en in de huizen van zoveel mogelijk mensen te krijgen. 

In mijn e-book Klimaatbewust isoleren Checklist leer je supersnel de meest handige isolatie tips die je kunt gebruiken om een energiezuinig huis te krijgen en je huis om te toveren tot een gezonde woning. En dat alles met een drastische verlaging van je ecologische voetafdruk.
Climatedeal

Klaar om milieubewust je energierekening te verlagen?

Download gratis deze ultieme isolatie checklist. Krijg een energiezuinig huis en voorkom dat je een ongezond binnenklimaat krijgt door niet dezelfde fouten te maken als 90% van de huiseigenaren. Klimaatbewust isoleren Checklist is een complete handleiding zodat jij de juiste keuze kunt maken qua isolatie en isolatiemateriaal!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download
Gratis E-book Klimaatbewust isoleren Checklist