Ecologisch en gezond isoleren

Als alle 5 tot 7 miljoen bestaande woningen met reguliere isolatiematerialen worden geïsoleerd dan verbruiken we ons gehele CO2-budget als land op dat we nog hebben om niet ver boven het 1,5graden-scenario uit te komen. Onder andere daarom biedt °Climatedeal als ecologisch isolatiebedrijf een ecologisch isolatie-alternatief aan zodat ook de planeet profiteert. Dat doen we door de natuurvriendelijkste isolatiematerialen en natuurlijke afwerkmaterialen toe te passen in jouw huis. 


Daarnaast is het onze missie om Nederland het duurzaamste land ter wereld te maken middels ecologisch bouwen. Ook leren we je - middels onze cursus - om zelf aan de slag te gaan. Ecobouwschool is een dochterbedrijf van °Climatedeal.

Joost van der Waal startte in 2020 °Climatedeal om de voordelen van het ecologisch en gezond isoleren van woningen op de kaart zetten. Mijn missie daarbij is het 'gezonde alternatief' van isoleren tussen de oren en in de huizen van zoveel mogelijk mensen te krijgen. Ik ben opgeleid als architect in Delft en heb de afgelopen 10 jaar aan allerlei duurzame toekomstscenario's gewerkt. Omdat er nog circa 7 miljoen bestaande woningen verduurzaamd moeten worden tot 2050 heb ik er bewust voor gekozen om zelf de werkhandschoen op te pakken. Vanuit mijn passie voor 'goed doen' is de focus daarbij om zoveel mogelijk van deze woningen op een ecologische manier te isoleren.
Climatedeal