Wil jij een gezond en aangenaam binnenklimaat ervaren?
11 oktober 2020 
5 min. leestijd

Wil jij een gezond en aangenaam binnenklimaat ervaren?

Kies eens voor een ander soort overnachting. Check de website van Strobouw.nl waar je kunt bekijken welke gebouwen van bijvoorbeeld stro en leem je kunt bezoeken. 

...zoals Ekoboerderij Arink Biotel Achterhoek. Dit hotel is gebouwd van leem en stro in de voormalige hooischuur. 

Biotel Lievelde: gebouwd met stro en afgewerkt met leem

Ervaar een gezond binnenklimaat door natuurlijke isolatiematerialen en afwerking.
Strohotel Aalshof gebouwd met stro en afgewerkt met leemStrohotel Aalshof gebouwd met stro en afgewerkt met leem


"๐˜š๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜จ, ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ" Strobouw.nl. Stro is ook vochtregulerend net als leem en andere natuurlijke materialen.
Over de schrijver
Ik ben in 2020 mijn eigen ecologische isolatiebedrijf ยฐClimatedeal gestart om de voordelen van het ecologisch en gezond isoleren van woningen op de kaart zetten. Mijn missie daarbij is het 'gezonde alternatief' van isoleren tussen de oren en in de huizen van zoveel mogelijk mensen te krijgen. Ik ben opgeleid als architect in Delft. Met dit blog wil ik mijn kennis delen met jou.
Reactie plaatsen